مشاوره حقوقی رایگان - با سلام من ضمانت شخصی را جهت اخذ وام از بانک مهر اقتصاد نموده ام ایشان قادر به بازپرداخت نبوده و چک

با سلام من ضمانت شخصی را جهت اخذ وام از بانک ... ... نموده ام ایشان قادر به بازپرداخت نبوده و چک من را اجرا گذاشته اند و اعسار داده ام و دارم پرداخت می نمایم ایا بانک مجدد می تواند از من شکایت کند و خود وام گیرنده هم دارد پرداخت می نماید ولی به گفته وام گیرنده می گوید دایره حقوقی بانک گفته بابت هر چک ضامن که 3 نفر هستیم شما هم باید پرداخت نماید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر به بانک مراجعه کنید .با پرداخت ایشان نباید شما پرداخت کنید مگر اینکه جزو قوانین بانک باشد