مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق و الزام به تمکین

با سلام خدمت وکلای عزیز. خانوم بنده از فروردین1402 به خونه پدریشون رفته و سه بار هم فرستادم دنبالشون که برگرده و تمکین نکردن،الزام به تمکین زدم مردادماه جلسه دادگاه برگزار میشه.
ایشون با داشتن نامه پزشک قانونی که یکیشون مربوط به سال99بوده و یکشون1401 ازم شکایت کردن،دادگاه به مورد سال99خودم اقرار کردم.آیا دادگاه تمکین دعوی بنده رو رد میکنه؟
آیا ایشون میتونه حق طلاق بگیره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه می تواند در دادگاه اعلام کند که امنیت جانی ندارد
و اگر در دادگاه تایید کند در این صورت دادخواست شما رد خواهد شد.