مشاوره حقوقی رایگان - رد تمکین به دلیل ضرب و جرح

با سلام و خسته نباشید. من و همسرم 7 ماه هست که عروسی کردیم و سر خونه زندگی خود رفته ایم. ایشان مدام من رو کتک میزنند و من دو مدرک پزشک قانونی از کبودی های بدنم دارم و پیام های مادرش که پرسیده است حال من چطور هست و یک سری پیام ها از همسرم که رابطه جنسی گروهی داشته است. حالا تمکین به نفع من اومده ولی ایشون تجدید نظر خواهی گذاشتند که کم کتک خورده است و ضرر جانی ندارد. میخواهم بدانم کاری میتوانند انجام دهند؟ برای استرداد جهیزیه هم سه بار اعتراض گذاشتند و حکم آن معلوم نیست.

پاسخ ها :

مهدی عبدی

جناب آقای مهدی عبدی :

سلام. 1. برای اینکه از اثار قانونی ضرب و جرح توسط همسرتان بخواهید استفاده کنید بهتر است حکم کیفری در این زمینه داشته باشید. 2 . باید در دادگاه ثابت کنید که زندگی مشترک در یک منزل برای شما ضرر جانی دارد، هرچند حکم کیفری نداشته باشید بازهم این امر قابل اثبات هست، به همین شکلی که الان در دادگاه بدوی رای گرفتید، در تجدیدنظر هم با همین روش پیش برید. 3. برای استرداد جهیزیه هم اگر وسایل متعلق به شما باشه و مالکیت خودتون بر اموال رو ثابت کنید میتونید حکم بگیرید.