مشاوره حقوقی رایگان - سلام .لطفا راهنمایی دقیقم کنید . ممنونم

این اوصاف اگر به نا حق این جرم را به من نسبت دهند در دادگاه حکم صادر شده چیست ؟
سلام
در شکایتی که از اینجانب شده است . کیفرخواست بر علیه بنده صادر شده است مبنی بر ضرب و جرح عمدی و توهین و صدمه بدنی عمدی و تخریب اموال بوسیله اتومبیل .
او یک شاهد بیشتر ندارد و پر از تناقض گویی ‌
مامور راهنمایی رانندگی پس از بررسی خودرو اینجانب نه تایید کرده و نه رد کرده تصادف را .
کارشناس دادگستری گفته آثار تصادف بر روی خودرو وجود دارد .
فیلم دوربینی از من و ماشینم وجود نداره با اینکه هر جایی را ادعا کرده اند دوربین دارد .
صدمات جسمی او حارصه و پارگی نسبی مینسک زانو می باشد .
مبلغ کارشناسی تخریب اموال او 7500000 تومان است .
من سابقه کیفری ندارم .اما شاکی من 3 بار محکومیت ضرب و جرح و توهین دارد و حبس تعلیقی و یک محکومیت که فریب دادگاه و صحنه سازی بوده است . ما هم تاکید داریم که صحنه سازی کرده است و شاهد معارض هم دارم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید با ادله اثباتی شکایت خود را ثابت کند.مستنداتی ندارد امکان جرح شهود دارید دفاعیه قوی تنظیم کنید و به جزء‌ جزء‌ نکات اشاره کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شهود و شهادتشان قابل جرح میباشد
شهود خود را تعرفه نمایید