مشاوره حقوقی رایگان - بعد از تصادف اگر ماشین رو تعمیر کنیم و بعد برای افت قیمت شکایت کنیم مشکلی نداره؟

ما 5 مرداد تصادف کردیم مقصر صددرصد طرف مقابل بوده الان حدود 4 ماه میگذره مشغول تعمیر ماشین شدیم مشکلی نداره بعد از تعمیر برای افت قیمت شکایت کنیم ؟ ماشین کاملا بی رنگ و بی نقص و مدل 96 بوده حدودی میشه گفت چقدر افت قیمت تعلق میگیره؟ دو گلگیر جلو کاپوت و یه گلگیر عقب تعویض شده سر شاسی ها ضربه خورده سقف رنگ در هم کمی رنگ شده حدودی چقدر افت قیمت میزنن ماشین حدود 20 تومن ازش افتاده ولی میگن نهایت 4.5 تومن افت قیمت میدن