مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن حساب زوجه و فرزند مشترک از حساب سرپرست خانواده

باسلام و خسته نباشید. زوجه اینجانب همراه با بچه شیرخواره به خاطر لجاجت اوایل پارسال ترک منزل کرده وبه دادگاه خانواده به خاطر نفقه معوقه دادخواست میدهد،بعد3 الی 4ماه باتشکیل جلسه رسیدگی قاضی سعی در راضی کردن زوجه به بازگشت به زندگی را داشته وحتی دلیلی برای برنگشتن به زندگی رابرای قاضی نداشت بااینکه شرایط خلاف نظر زوجه بود،لحظه اخرنمیدونم باچندتادروغ به میان اوردن من روهم ازتعادل خارج کرده،تا حدی که قاضی هم عصبانی شده ودستوربیرون رفتن را میدهد درحالیکه برای امضا پایان جلسه به ما داشت میگفت که زوجه اینطورکرد،بعدازانهم کار به کارشناسی برای بازدید منزل رسید.من هم که از قانون اسباب واثاثیه به عهده زوج هست اگاهی نداشتم.به همین خاطر بابت اثاثیه ناقص محکوم شدم، که بعدحکم حساب یارانه زوجه وبچه از حساب من جداشد،ایا این مورد از دلایل بدسرپرست بودن زوج محسوب میشود که حسابشان رو تونستن جدا کنن?
بعد الان که چندماهی میشودحکم عدم تمکین زوجه ومحکوم به بازگشت به زندگی صادر شده، میشود برگردوند حسابهای جداکرده رو? ولی درضمن مهریهشو به اجرا گذاشته?

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر حکم قضایی اخذ شود...