مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بیمه خدمات درمانی به تامین اجتماعی

باسلام. من مدت 13سال است که کارمند آموزش و پرورش هستم،بیمه ام خدمات درمانی هستش، آیا امکان انتقال به بیمه تامین اجتماعی را دارم و برای اینکار چه مبلغی باید پرداخت کنم،ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

می توانید در سامانه سازمان درخواست خودرا مطرح و ارسال کنید مانعی برای انتقال ندارید ولی باید تفاوت بروز صندوق را پرداخت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان انتقال و تجمیع سوابق بیمه ای وجود دارد با تادیه مابه التفاوت....