مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بیمه

سلام من 14سال 7 ماه سابقه ناجا داشته به دلیلی بازخرید شدم ... بعد خود را بیمه تامین اجتماعی قرار دادم 7 سال و7 ماه مشاغل ازاد واریز نمودم 000 سپس تماس از ناجا خود را بیمه نیروهای مسلح تامین اجتماعی هرماه واریز الان هم انجام می‌دهم ... آیا بیمه مشاغل و آزاد واریزی را می‌شود انتقال به‌ ساتا نیروهای مسلح تامین اجتماعی داد یاخیر 0000 الان بصورت ماهیانه واریزی نیروهای مسلح تامین اجتماعی دارم با سابقه اولی ناجا والان ساتا 20 سال و4 ماه است 0000 اگر تامین اجتماعی را انتقال دهم حدودا 28سال و4ماه می‌شود 0000 جهت راهنمایی 00000 آیا بیمه واریزی مشاغل ازاد دولتی مگر نیست 000 نمیشود مگر انتقال نمود 000 ممنون 000 با تورم مشکلات واریز نمودم الان اگر نادیده بگیرند 000 الان هم بیمه نیروهای مسلح تامین اجتماعی واریز دارم ماهی 2میلیون سخت و غیره است با این روزگار گرانی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

می توانید مدت سابقه بیمه تامین اجتماعی را به سابا انتقال دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ادله کافی می توانید نسبت به دریافت حقوق خود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ولی باید ما به التفاوت را
پرداخت نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
انتقال سابقه ی بیمه امکان دارد .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله امکان انتقال سوابق بیمه با پرداخت مابه التفاوت وجود دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید سوابق بیمه ایی و وضعیت خدمتی شما بررسی شود