مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باعرض سلام

تاریخ 2/15 /98 صیغه طلاق خوانده شده و در دادگاه در کلیه امور به توافق رسیدیم و ماشین پول نقد دادم و حدود سی میلیون قرار شد از طریق یارانه ای که به حساب من واریز میشود و تا زمان قطع نشدن خانمم برداره و زمانی که از طرف دولت قطع شد دیگه تمام شود ، امروز خانمم تهدیدم کرد میرم شکایت میکنم و سی میلیون را به صورت نقد میخوام ! ایا میتواند چنین کاری بکند یا نه ؟

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام شما بايد اقساط را بپردازيد منتهي در حد همان يارانه قطع شدن آن نميتواند نافي بدهي شما باشد حتي ممكن است چون توافق موضوعا منتفي شده است بتواند عليه شما طرح دعوا نمايد