مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران گرامی

ایا انتقال طلب برای مهریه وجود دارد

من میخواهم تا در قید حیات هستم اختیار مهریه ام را داشته باشم

بعد از مرگم مهریه بخشیده بشود به همسرم و وراث حقی نداشته باشند

آیا میشود با انتقال طلب مهریه را بعد از مرگم به همسرم منتقل کنم

ممنون از شما

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مهریه از دیون ممتازه مرداست و بعداز مرگ مهریه زن باید پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت تنظیم اقرار نامه به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه جزء دیون شما به حساب می‌آید و صورت فوت شما، زوجه از ماترک شما برداشت خواهد کرد و در زمره طلبکاران قرار میگیرد و وراث قبل از تقسیم ترکه، بایستی دیون متوفی را پرداخت کنند.