مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زن فوت شده

باسلام. مهریه زن فوت شده که قبل از فوت طلاق گرفته و فرزند هم ندارد وپدرو مادرش درقید حیات نیست به چه کسی تعلق میگیرد؟ آیا برادر یا خواهرش میتوانند درخواست مهریه کنند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قبل از فوت طلاق گرفته و مهریه خود را نبحشیده یک چهارم مال خود شوهر بقیه مال فرزندان و پدر ومادرش است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله اگر در طبقه اول ارث که شامل فرزند همسر وپدر ومادر کسی نیست طبقه دوم ار ث شامل خواهر وبرادران امکان ارایه دادخواست مطالبه مهریه بطرفیت شوهر خواهر متوفی را داردند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود و قابل مطالبه است
منع قانونی جهت مطالبه وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد

اگر زوجه مهریه خود را بذل نکرده باشد وراث طبقه دوم زوجه
، میتوانند اقامه دادخواست نمایند

هر کدام از وراث ، به نسبت سهم خود میتوانند دادخواست مطالبه مهریه را اقامه نمایند و

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورتیکه طی حکم طلاق زوج محکوم به پرداخت شده باشد ورثه حین الفوت زوجه (درخصوص موضوع شما خواهر و برادران) می توانند مطاابه مهریه نمایند.
موفق باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حسب قاعده ارث به وراث بعدی یعنی برادر وخواهر میرسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نبخشیده باشد بله تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خواهر و برادر ورثه هستند بنابراین می توانند مطالبه مهریه به عنوان ماترک متوفی را اقدام کنند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مهریه را نبخشیده باشد بله

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، امکان مطالبه وجود دارد ، ولی باتوجه به اینکه قبل از طلاق معمولا تکلیف مهریه مشخص میگردد ، طلاق نامه نیاز به بررسی دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ورثه قانونی نسبت به سهم خود می توانند مطالبه کنند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله به میزان سهم الارثشان از مهریه میبرند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بستگی به طلاق نامه دارد اگر در زمان طلاق مهریه را بخشیده باشد درخواست مهریه منتفی است در غیر اینصورت مهریه به برادر و خواهر وی می‌رسد .

محمد جواد مسلمان حقیقی

جناب آقای محمد جواد مسلمان حقیقی :

با سلام
اگر مرحومه در هنگام طلاق مهریه را بذل نکرده باشد ، وراث قانونی به میزان سهم الارث خود میتوانند مهریه را مطالبه کنند

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

زنی که طلاق گرفته درمورد مهریه نیز تعیین تکلیف شده است. یا بخشیده شده ویا توافقی حاصل شده

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قبل از فوت طلاق گرفته باشد مهریه ای تعلق نمیگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به یک دوم مابقی می‌توانند اقدام کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مهریه در زمان طلاق تعیین تکلیف نشده است می توانید اقدام نمایید

یک وکیل :

با سلام چنانچه مهریه بذل یا و بخشیده نشده باشد ورثه حین الفوت با ارائه گواهی انحصار وراثت میتوانند مهریه را مطالبه نمایند.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بله خواهر و برادر میتونن مطالبه کنن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مهریه داشته باشد ورثه وی می تواند مهریه را مطالبه کند