مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام عرض ادب خدمت وکلا و کارشناسان عزیز
همسر بنده زمان خدمت یکی از دوستانش با اسلحه خودش میکشه چون کسی برا کمک قدمی بر نمی داره همسر من می‌ره اون مرحوم بغل می‌کنه و نیزار پشت نیسان از پاسگاه تا بیمارستان پیرانشهر حدودا 75 گیلو من ناگفته نماند که دم غروب هم بود همسرم پشت نیسان کنار اون خدا بیامرزد دراز میکشد از خستگی وقتی میرسم بیمارستان پیرانشهر بیمارستان پیرانشهر جسد قبول نمیکنه میگن باید ببرید سردشت دو باره همسر بنده پست نیسان به مسافت حدودا 150 کیلومتر دراز می‌کشه واز خستگی میخواب وقتی میرسم بیمارستان سردشت جسد تحویل میدم نزدیکی ای صبح میرسن گردان و صبح همسرم میفرسن پاسگاه خودش وقتی می‌رسه بهش میگن داخل آسایشگاه نرو تا از ارومیه برا برسی بیان همه سربازان و همسرم در حیاط پاسگاه یا برجک زندگی میکنم تا بعد چند روز که از ارومیه اوپن بازدید گفتن میتونید آسایشگاه تمیز کنید بازم کسی داوطلب نمیش و همسر بنده می‌ره کل کوشت استون موی سر اون مرحوم جم می‌کنه تمیز می‌کنه بعد میخواد خون کف آسایشگاه تمیز کن چون خون خشک شده بود با آب گرم تنهایی تمیز می‌کنه و ناگهان سرش گیج می‌ره بیهوش میش وقتی بهوش میاد میبینن دوستاش با فرمانده بالا سرش هستن این اتفاق آخرتی خدمتش رخ داده والان همسر ازچچ42 سالش سال 81 این اتفاق افتاد مادر شهریار تهران میشینیم الان از اون زمان دچار عصاب روان شدید شده و تحت پوشش بهزیستی هستش که دکترا گفتن همسرم خوب نمیش تا آخر عمر این مریضی داره و دوقطبی هم هستش رفتن فرماندهی شهریار میگه هنگام وظیفه نبوده اگه هنگام وظیفه نبوده پس چرا همسر بندرو فرستادن فرماندهی نیروی انتظامی میگه سربازان فقط 2 سال خدمت پرونده داره اصلا فرمانده شهریار بهم حرفهای خیلی غیر منتفی گفت و درضمن اون زمان هیچ پرونده‌ای تشکیل ندادن خواهش میکنم لطفاً بندرو راهنمای بفرمائید کمک کنید

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
سوال تکراری است و قبلا پاسخ داده شده، جهت پیگیری موضوع به یگان خدمتی همسرتان مراجعه نمایید.