مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ دیه

با سلام میخوام بدونم نیم درصد دیه ی کامل به عنوان ارش کاهش سطح هوشیاری خفیف، سه درصد دیه ی کامل به عنوان ارش خونریزی خارج سخت شامه ای لوب گیچگاهی راست، ده درصد دیه ی کامل بابت شکستگی استخوان جمجمه در ناحیه ی گیجگاهی راست هاشمه، پنج درصد دیه ی کامل به عنوان ارش عمل جراحی کرانیوتومی و تخلیه ی خونریزی مغزی، چهاردرصد دیه ی کامل بابت شکستگی ثلث میانی استخوان ترقوه راست ، چهار درصد دیه ی کامل به عنوان ارش شکستگی زائده کوراکوئید استخوان کتف راست ، دو درصد دیه کامل به عنوان ارش آسیب نسج نرم شانه راست ناشی از تعبیه ابزار ارتوپدی، ده درصد دیه کامل بابت شکستگی ستون فقرات درمهره دوزادهم پشتی، پانزده درصد دیه کامل به عنوان ارش آسیب نسج نرم اطراف محل شکستگی ستون فقرات، دو درصد دیه کامل بابته جراحت دامیه ناحیه گیجگاهی سمت راست چگونه محسابه میشود ؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

اجرای احکام براتون حساب میکنه و خودتونم بر حسب دیه 27 میلیون میتونید حساب کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بر اساس دیه کامل و ماه ارتکاب جرم و فرجه زمانی قابل پرداخت