مشاوره حقوقی رایگان - نذاشتن وثیقه

سلام بنده پارسال با 3 نفر درگیر شدم بعد از درگیری شکایت کردم اونا هم از من شکایت کردن به جرم تهدید و فحاشی منم به جرم ضرب و جرح شکایت کردم قاضی از اونا فیش خواسته با سند ولی از من چیزی نخواسته ولی اونا شاهد بردن که من تهدید کردم الکی برگه پزشکی قانونی با فیلم دوربین مداربسته هم دادم به دادگاه ولی اخرین باری که رفتیم دادگاه که کیفرخواست صادر شده بود هم واسه من هم واسه اون انگاری قاضی رای رو میخواد به اونا هم بده که اونا شاهد بردن حالا زندان به من بیاد وثیقه نزاشتم نرم جلبم میاد یا به نظر شما زندان نمیاد منم اصلا گردن نگرفتم فقط گفتم حالتو میگیرم منظورم تو دادگاه بود پیش قاضی همینم گفتم ولی شاهداش با خودش میگن نه فحش ناموسی و تهدید کرده خواهشا اگه میشه جواب بدید ممنون میشم ازتون

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

برید وثیقه بزارید و دفاع کنید و مواجهه حضوری با شهود بخواید

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر لازم باشد دادگاه خود قرار وثیقه لازم میکرد اما دردادگاه از خود دفاع کنید عدم صدور وثیقه مانع صدور حکم علیه شما نیست