مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ دستور قضایی

بدین ابلاغی ظرف مدت 5 روز تحت عنوان متهم مطلع گواه جهت پاره ای توضیحات مبنی بر توهین و درگیری به دایره قضای کلانتری مراجعه کنید.
دعوا ببین دو خواهر هست یعنی چی این متن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید دید متهم هستید
اگر خیر
بعنوان مطلع احضار شده اید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
خواستار حضور به عنوان مطلع کسی که از جریان و احوالات و کیفیات وقوع یک جرم آگاه میباشد .
به عبارت دیگر
مطلع به شخصی گفته می شود که به نحوی دیگر، غیر از مشاهده مستقیم، از وقوع جرم آگاه شده است. مطلع نیز در فرایند دادرسی می تواند به دادسرا کمک های زیادی درباره ی جرم واقع شده نماید. از همین رو، مطلع جز افرادی است که ممکن است مانند شاهد به دادگاه فراخوانده شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از شما شکایت شده طبق ابلاغیه به کلانتری مراجعه کنید و اظهارات خود را ثبت کنید.
بعد از تشکیل پرونده در کلانتری و تکمیل جهت انجام تحقیقات به دادسرا ارسال می شود و بعد از ثبت در دادسرا به طرفین پرونده پیامک ارسال می شود و غز طریق سامانه ثنا نیز می توانید روند پرونده را مشاهده کنید.