مشاوره حقوقی رایگان - شرکت خصوصی

باسلام و خسته نباشید در بحث شرکت خصوصی چنانچه صورتجلسه ای مجمع عمومی با موضوع واگذاری سهام و خروج سهام دار از شرکت بعد از چند سال باطل شود به صورت قطعی و سهام دوباره برگردد حالا برای ابطال صورتجلسه های بعدی آیا حکم دادگاه شهرستان قطعی است با توجه به اینکه وقتی سند ماقبلی باطل میشود خود به خود سند های بعدی هم اعتبار ندارد. ممنون

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، باید ابطال صورتجلسه های بعدی نیز از دادگاه حقوقی شهرستان به عمل آید.

پرسشگر :

دقیقا منظور همین بود از طریق دادگاه شهرستان اقدام شده حالا ایا حکم شهرستان قطعی است

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
هر حكمي از دادگاه در مورد اين موضوع صادر شود مجددا قابل اعتراض خواهد بود.