مشاوره حقوقی رایگان - چک و سفته امانت و چک دستی

اینجانب مبلغ 20 میلیون تومان طی دو فقره چک 10 میلیونی از یک نفر پول گرفتم که در ازای آن دو فقره چک 10 میلیونی تاریخ دار و یک چک 10 میلیونی بدون تارخ به عنوان پشتیبان از من گرفت و چون در تاریخ چکها نتوانستم آن را وصول نمایم و سود آن را بپردازم طرف وجه 20 میلیون خود را از معرف اینجانب گرفته و سه فقره چک را تحویل او داده است معرف اینجانب نیز با ترفند اینکه من پول از یک نفر دیگه واست میگیرم یک فقره چک 20 میلیونی بدون تاریخ و یک فقره سفته 60 میلیونی سفید امضا از بنده گرفته است من مبلغ 5 میلیون به او دادم و مانده بدهی من 15 میلیون میباشد ولی او هر روز ادعا میکند که باید از تاریخ چکها هر ماه مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان بابت سود پول بدهی و الا تمام چک و سفته ها را از راه قانونی طلب میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید بابت این بدهی که الان برایم مقدور نیست پرداخت کنم و چک و سفته هایی که به عنوان امانت و پشتیبان از من گرفته چکار کنم؟ ممنونم.

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.نمیتونه...اگه سفید امضا کارشناسی بخواه....درثانی طلبی قابل گرفتن ک معوض ضمانت نباشه وگرنه جرائم تاخیر و دیرکرد درهرصورت برابر نرخ بانک مرکزی احتساب میشه نه طبق گفته اون شخص

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

بنظر م بهتره بگید که چک را به اجرا بذارن چون اکر هم قرار به پرداخت باشه هم به جای سود هنگفت اصل پول رو پرداخت وضمن اینکه با درخواست اعسار دادگاه با توجه به وضعیت مالی شما مبلغ چک را تقسیط میکند ودرصورتی که درمقابل چک ها معوضی دریافت نشده وچک به امانت بودید ویرایتان اثباتش مقدرور است هم شکایت خیانت درامانت کنید وهم درمورد چک سفید امضاتون اقدام کنید