مشاوره حقوقی رایگان - شماره کارت بانکی

با سلام
من جهت خرید فایل کتاب به یک کانال تلگرامی پیام دادم و ایشون در جواب گفتن که برای خرید و جهت لینک دار و رمزدار کردن و واتر مارک کردن فایل باید بهشون شماره تلگرامم ، نام ، نام خانوادگی ، شماره کارت به نام خودم که قراره ازش براشون واریز کنم رو بدم .
حالا سوالم اینه با ارسال این اطلاعات و دادن شماره کارت در حالی که قراره مبلغ رو از همون حساب براشون واریز کنم کار درستیه ؟ خطر سواستفاده وجود نداره؟
ممنون میشم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

شماره کارت را برای چه میخواهند
جداقل چند شماره اخر را بدانند برای چک کردن واریز کفایت میکند

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام .این موضوع رو بهتره با یک شخص بانکی در میون بزارید.در ثانی تا تاریخ کارت و سی وی 2 رو هم نداشته باشند مشکلی نیست .میتنونید حساب این کارتتون هم برای اینکه خیال راحت باشه خالی نگه دارید