مشاوره حقوقی رایگان - کارت بانکی

سلام. بنده 8ماه پیش کارت بانکی خودم همراه با دستگاه پوز در اختیار یکی از آشنایان نزدیک قرار دادم چون حسابش مسدود شده بود وکاسبی(میوه فروشی) میکرد و پیامک های واریز وبرداشت برای من فعال نبود
امروز فهمیدم که ممکن است برای من مالیات بیاید و علاوه برآن این فرد دارای سوسابقه است وقبلا به جرم فروش مواد دستگیر شده است آیا کارتم را بسوزانم کافیه؟باید چکاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرفا سوزندان کافی نیس وتاثیری ندارد.فعلا نیاز به اقدامی ندارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ممکن است مشکلات زیادی برای شما ایجاد شود. کارت را بسوزانید و یک دست نوشته از ایشان بگیرید که از تاريخ... تا تاريخ... کارت بانکی و پوز در اختیار ایشان بوده