مشاوره حقوقی رایگان - ملک

خسته نباشید. همسر بنده سال گذشته ملکی از دامادمون خریداری کردن به مبلغ 170 میلیون. که تنها 100میلیون رو پرداخت کردند و هیچ قولنامه ای نوشته نشده. به علت بحث با بنده. از پرداخت بقیه وجه خودداری کردند. دامادمون هم بخاطر زندگی من تا الان صبر کردند. الان به پولشون نیاز دارند. میتونن خونه رو به فروش بذارن و 100 تومن شوهرمو به نرخ روز برگردانند یا نه حتما باید به دادگاه درخواست بدهند؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا قولنامه نوشته شده است ؟اگر نوشته ندار ید چگونه میخواهید اثبات کنید ؟بیشتر توضیح دهید اگر مدارکی دارید باید مطالعه شود تا درست شوید