مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تهدید مجازی

سلام. ببخشید میخواستم بپرسم اگر من از فردی که به صورت مجازی با عکس و فیلم هام من رو تهدید میکنه،شکایت کنم منم مجازات میشم؟
آرامش رو از من گرفته همش دارم تهدید میشم و میترسم. اون فردی که میگم من رو تهدید میکنه که میام و میزنمت و پخش میکنم و اینا...من میترسم و نمیتونم با خانوادم و هیچ کس در میان بزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله شکایت کنید با مشاوره تلفنی با وکیل طرح دعوا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اقدام شما در حاشیه توهین فحاشی استفاده از الفاظ رکیک و امور برخلاف عفت عمومی نباشد مشکلی ایجاد نمی‌شود می‌توانید شکایت کنید