مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش عکس و فیلم

سلام وقت بخیر ببخشید من با یک پسری وارد رابطه شدم و خب بعد از تقریباً دوسال و نیم ارتباط ایشون از من رابطه از پشت خواستن و ب زور و اصرار و اجبار من راضی شدم بعد از مدتی ما عکس هایی باهم در خانه گرفتیم و مقدار زیادی عکس و فیلم باهم دیگر داریم و ایشون از من رابطه از جلو میخان ولی خب من درخواتستشونو رد کردم تهدید میکنه و فحاشی میکنه و خب به دلیل اینکه پدرشون وکیل هست اصلا از چیزی نمیترسه و من رو همش تهدید میکنه که ابروتو میبرم اگر راضی نشی و.... میخاستم ببینم بدون اینکه خانواده خبر دار بشه من چه کاری میتونم انجام بدم تا دیگه دست از تهدید کردناش برداره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است