مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش عکس و فیلم

سلام امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه و ممنون که این متنو میخونین.
دختری 24 ساله هستم که 3 سال قبل درگیر رابطه ای بودم و رابطمون دو ماه طول کشید که تموم شد.بااون شخص عکس ها و فیلم های دونفره ای گرفتیم که اعمالی مثل بغل کردن و بوسه مشخصه و تو یه فضای باز هستیم.الان اومده و بخاطر اینکه عصبانیه که ترکش کردم تهدید میکنه که برا خانوادم بفرسه اونارو.خانواده روشنفکری ندارم.چیکار کنم؟برا خودمم دردسر داره؟

پاسخ ها :

تهدید به پخش عکس و فیلم تهدید