مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلگرامی

سلام من از شهرستان .......هستم من تو یک کانال تلگرام عضوبودم و بایک دختر چت کردم و اون از من کلی عکس وفیلم لخت خواست و به من کلی فحش داد و تهدید کرد و من مجبور شدم بفرستم براش واون الان میخواد این عکسا و فیلمارو پخش ‌کنه لطفا کمکم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حذف کنید
وگرنه مشخصات دارید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید افاقه نکرد طرح شکایت شود
و اما

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در صورت ارتکاب جرم افشای عکس های خصوصی می توانید شکایت کیفری به دادسرای محل وقوع جرم تقدیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید به ضرر شرفی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

در صورت افشای عکس های خصوصی می توانید شکایت کیفری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام با توجه به حساسیت موضوع صرفا شکایت راه حل مناسبی است

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام با استناد به مدارک شکایت تهدید مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است از ایشان شکایت کنید و موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری کنید
موضوع اخاذی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پخش عکس‌های خصوصی اشخاص طبق جرایم سایبری جرم و قابل شکایت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به سوال خودتان نگاه کنید به نظر بی‌منطق است اینکه شخصی شما را در فضای مجازی مورد فحاشی و تهدید قرار داده و شما با فراقی باز عکس‌های لخت برایش ارسال نموده‌اید، بنابراین خود کرده را تدبیر نیست و هر احتمالی ممکن است البته به لحاظ قانونی انتشار تصاویر خصوصی دیگران در صورتی که منجر به ورود ضرر به آنها شود جرم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه تهدید به انتشار عکس خصوصی را مطرح نمایید
و شما باید با ارائه دلایل و مستندات دعوا را اثبات نمایید