مشاوره حقوقی رایگان - 477

ضمن تشکر دو سوال داشتم؟ پرونده من بعد از تایید قوه قضائیه مبنی بر اثبات خلاف شرع بین به شعبه 1 دیوان ارسال و ثبت شده ؟ آیا دیوان عالی حکم را نقض میکند ؟ یا به شعبه هم عرض فرستاده می شود ؟ و اگر دیوان 477 را نقض می کند چه مدت پس از ثبت در شعبه دیوان رای صادر خواهد شد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد شد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دیوان هم اگرخلاف بین شرع ببیندش به شعبه همعرض ارسال خواهدکرد