مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در جرم

آیا معاون جرم در صحنه جرم حضور دارد؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باسلام. لزوما معاون در جرم در محل وقوع جرم حضور ندارد. میتواند عمل معاونت رادر محل وقوع یا خارج از محل وقوع جرم انجام دهد چراکه معاونت از طریق تسهیل ، تشویق ،ترغیب مباشر به وقوع جرم انجام میپذیرد.

یک وکیل

لزوماً خیر
ممکن است حضور داشته باشد یا خیر

سپیده عصاریان

سپیده عصاریان:

با سلام
معاون از نظر قانون کسی هست که شرایط وقوع جرم رو تسهیل کند مثلا کسی دستش رو قلاب کند تا دزد از دیوار بالا برود ..یا مواردی از این دست و امکان حضور معاون در صحنه جرم هم وجود دارد