مشاوره حقوقی رایگان - اتهام معاون جرم

سلام، از طریق دوستان اعلام کردند یکنفر هست که میتواند برایتان مجوز کار در خارج بگیرد و بنده ایشان را به یکی از همکارانم معرفی نمودم. یک توافقنامه کاری بستند و انجام دهنده کار شد وکیل و پول دهنده موکل. الان شخص مبلغی را گرفته و مشخص شد کننده نیستند لذا واریز کننده وجه توافقنامه ای از کننده کار مبنی بر فسخ کار گرفته است ولی در موعد مقرر وکیل پول را پرداخت ننموده لذا موکل از وکیل کاری شکایت حقوقی نموده است چون زمانبر شده و احتمال وصول وجه کم است. الان از بنده که معرف هستم نیز میخواهد شکایت کلاهبرداری (کیفری) تحت عنوان معاونت در جرم انجام دهد. آیا میتواند همچین کاری بکند؟ جرم من چه خواهد بود؟
تنها بخاطر کمک به مالباخته که همکار چندین سالمه میخوام نصف مبلغ مالباخته رو من بهش بدم تا هروقت تونست وصول کنه ازش بگیرم این کار من هم جرمه؟

پاسخ ها :

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام کار شما جرم نیست