مشاوره حقوقی رایگان - اعلام معاون جرم و اکراه و اجبار در پرونده مواد مخدر

با سلام؛ طی یک پرونده کشف مواد مخدر، شخصی به 3سال حبس تعلیق و شلاق و جزای نقدی محکوم شده و یک ماه از مختومه شدن پرونده می‌گذرد.
حال مدارک محکمی (فیش واریزی و پیامک و..) وجود دارد دال براین‌که مواد متعلق به شخصی دیگر بوده ولی به دلیل تهدیدهای ایشان، متهم در پروسه بازداشت و تا قبل از دادگاه همه چیز را به تنهایی گردن گرفته است.
و با این‌که بارها از شخص ثالث خواسته شده بیاید تا قبل از دادگاه مشارکت خود در جرم را اعلام کند تا از حکم متهم کاسته شود، ولی تهدید می‌کرده
سوال این است آیا می‌توان پرونده ‌ای علیه ایشان به جریان انداخت؟ با چه عناوینی می‌توان اقدام می‌کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مدارکی که دارید علی وی شکایت کنید دال براینکه مواد در اصل مال تیشان بوده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باتوجه به مستندات امکان پیگیری وجود دارد