مشاوره حقوقی رایگان - اضافه نمودن داور

با سلام.
من ملکم را با سه مالک دیگر جهت مشارکت به یک سازنده دادیم و صاحب مشاوره املاک که سازنده را به ما معرفی کرده را هم داور مرضی الطرفین قرار دادیم و اسناد را به ایشان دادیم و وکالت کاری هم به سازنده دادیم حالا اگر بخواهیم یک نفر دیگر را به داوری اضافه کنیم امکان دارد. در ضمن در قرارداد نوشته شده اگر طرفین به رای داور اعتراض داشتند میتوانند به دادگاه رجوع کنند. یکی از مالکین احتمال میدهد چون سازنده را صاحب مشاوره املاک معرفی کرده به نفع سازنده نظراتش رو بده. لازم به ذکر هنوز اول کاریم و تازه برای دستور نقش اقدام شده. اگر نظر شما به نتوانستن اضافه نمودن داور باشد آیا دادگاه به نظر داور اکتفا میکند یا به نظر ما هم اهمیت میدهد
با تشکر از وقتی که میگذارید و سایت خوبتان

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر همگی راضی به این کار باشند توافق کنیو امضا همگی پای برگه باشد