مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح پسر توسط پدر

با سلام من ی پسر 15ساله هستم از بچگی من کتک خوردم تا حالا دیگه من نمیدونم چه کار کنم قبلا من قبل اینکه به دنیا بیام پدر ومادرم همراه با خانواده عموم در یک ماشین که راننده پدرم بود تصادف کردن و باعث شد پدر و مادرم مشکل روانی پیدا کنن من هر چی بگم کم گفتم حتی یک بار پدرم بشقاب غذا خوری رو روی سرش شکست و دستش هم پاره شد پدرم سابقه زدن مادرم هم داره که مادرم بخاطرش یک بار شکایت کرده و باعث شد که مامور بیان و پدرم رو ببرن زندان شغل پدرم هم زندان بان استان ... پدرم بعضی وقتا قرص اعصاب روان میخوره اما مادرم قبول به خوردن قرص اعصاب و روان نمیکنه واقعا من حالم خرابه هر شب خوابم نمیاد هر روز دعوا بخاطر اینکه خوابم بیاد شربت دیفن هیدرامین میخورم که خوابم بیاد واقعا حالم خرابه به هر کی از رفیقام بوده گفتم یعنی دلم میخاد تموم بشه این همه دعوا من الان توی هدایت تحصیلی خودم گیر کردم میخام رشته فنی برم اما مادرم با ی مشت زده کامپیوترم خوردش کرده نمیدونم چه کار کنم نمیدونم چه رشته ای برم واقعا حالم خرابه لطفا خواهشا کمکم کنید حتی فیلم یا صدا پدرم بوده که دعوا میکنه من یا مادرم میزنه حتی میتونید سوابق پدرو مادرم چک کنین میتونین از همسایه هامون بپرسین که خانه ما چه خبره مادرم من هم مشکل داره هر شب بیداره اینستا میره 2سا 3 شب به خاطر استوری پست یا این جور چیزا من حتی گوشی لمسی از بچگی تا الان نداشتم به گوشی یکی از دوستام دارم مینویسم خواهشا کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام برای شرایط موجود واقعا متاسفم امیدوارم شرایط هر چه زودتر مساعد گردد
با اورژانس اجتماعی 123تماس بفرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید