مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر بابت ضرب و جرح فرزند

سلام چندماه قهر کردم اومدم خونه پدرم 3تا بچه دارم ی مدت بچها پیش خودم بودن ولی چند روز هست 2شون فرستادم پیش پدرشون الان بچهام زنگ میزنن میگن پدرشون کتک میزنه خیلی اذیتشون میکنه مدرکی ازش ندارم که بچهام میزنه پولم ندارم برم شکایت کنم خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اورژانس اجتماعی به شماره 123تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سن بچه ها مشخص نگردیده تا راهکار مناسب حقوقی اعلام گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید درخواست وکیل معاضدتی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سن بچه ها مشخص نگردیده تا راهکار مناسب حقوقی اعلام گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اورژانس اجتماعی و یا 110 اقدام نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با تماس با اورژانس اجتماعی123 و اعلام خشونت علیه فرزندانتان به شما راهکار مناسب داده خواهد شد. نگران نباشید.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بچه هابا اورژانس اچتماعی تماس بگیرتد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با پلیس 110 تماس گرفته و مراتب صورتجلسه شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و برای شکایت از وکیل معاضدتی استفاده نمایید