مشاوره حقوقی رایگان - خيانت در امانت

باسلام. ببينيد مدت طولانی جدا از همسرم در خانه پدری زندگی می كنم !متوجه شدم اومده يه سری وسايل خونه رو جمع كرده برده ، طلاجات و وسايل ضروري زندگي ! چه اقدام قانوني مي تونم انجام بدم ؟ يه سريیفقط فاكتور طلا و رسيد و فاكتور وسايل رو دارم !
استرداد طلا جدا بدم ؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

بله دادخواست بدید از طریق دفاتر خدمات قضایی

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
بله دو دادخواست جداگانه بدهید یکی استرداد اسباب و اثاثیه که اگه فاکتور ندارید هم لیست وسایل رو بنویسید دونفراز مطلعین بعنوان شاهد امضا کنندگان دادخواست دیگری هم تحت عنوان استرداد طلاجات باستناد فاکتورهایی که دارید بدید