مشاوره حقوقی رایگان - اخراج شدم 20سال سابقه

با سلام کارگر بیمارستان امام خمینی اهواز بودم 20سال سابقه کار دارم. دوماه پیش اخراج شدم شکایت کردم گزینش بعد دیوان عدالت همه جواب رد دادن الان چکار کنم جز مشاغل سخت زیان هستم. چکار کنم اول بیمه بیکاری بگیرم تا جواب نامه بیاد گفتن جواب نامه سختی کار 7ماه طول میکشد تا بیاد 20روز حقوق بازنشست شوم. شما من راهنمای کن

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : چنانچه نامه مشاغل سخت و زیان آور در شکایت اولیه دیوان عدالت اداری نبوده تهیه و مجدداً طرح شکایت به دیوان نمایید