مشاوره حقوقی رایگان - قصورمراکز تعویض پلاک

باسلام.سال95 یکدستگاه سواری206 ازتهران خریدم درمرحله اول تعویض پلاک انجام دادم وسندمحضری قطعی بنام زدم بعدازچندوقت ماشینو فروختم وبه خریدارتعویض پلاک کردیم وسندزدیم حدودا بعدازگذشت دوماشینو آگاهی تهران توقیف کرد بخاطر اینکه مدعی بودند ماشین سرقتیه! حالا سوال من اینکه منظوراز تعویض پلاک چیه وجوابگوی این مشکل کیه .

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به هرحال اگرسرقتی باشدبایدبه صاحبش برگردد،شماهم میتوانیدازکسی که خریدیدشکایت نمایید.موفق باشید

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

درصورت اشتباه درثبت پلاک که مشکل اداری است وباید با پیگیری حل شود اما اگر واقعا ماشین سرقتی باشد وبه شما فروخته شود شما باید به خریدار مراجعه برای پول وخسارتتون کنید وکسی هم که شما به اون فروخته اید به شما میتواند مراجعه کند