مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در پارکینگ

سلام و عرض ادب
من آپارتمانی را پیش خرید نمودم و در قرارداد ذکر شده است که سازنده موظف به تحویل یک عدد پارکینگ به اینجانب است. سازنده پارکینگی را به نام اینجانب زده است که مجاور شیرهای آب می باشد. متاسفانه پارکینگ به گونه ای است که در مسیر سایر ماشینها نیز قرار دارد. اگر با فاصله از دیوار پارک کنم مزاحمت عبوری برای سایر ماشین‎‌ها را دارد. اگر نزدیک دیوار پارک کنم امکان برداشت آب توسط سایرین وجود ندارد و همواره در اذیت هستم. آیا این مصداق پارکینگ مزاحم است؟ آیا امکان پیگیری جهت اصلاح یا دریافت خسارت وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

مطابق قرارداد شماره پارکینگ تعیینی از ان شماست اگر خارج از ان به شما پارکینگ داده اند می توانید طرح دعوی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مبایعنامه و صورتمجلس تفکیکی را ملاحظه نمایید