مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند دفترچه ای متوفی توسط وراث

سلام پدر بنده یکسال قبل از فوتش ملکی رو با مبایعه نامه به فردی واگذار کردن ولی فرصت نشد سند بزنن. فرد خریدار به ما مراجعه کرد برای منتقل کردن سند و ما هم همکاری کردیم ولی دفترخانه میگه چون سند دفترچه هستش منتقل نمی‌کنن و سند اول باید تک برگ بشه.
با توجه به اینکه برای تک برگ شدن باید اول سند تک برگ به نام وراث صادر بشه و بعد ما به نام خریدار کنیم و در این صورت ما باید مالیات ارث بدیم و این ملک هم جز ماترک محسوب میشه سوالم اینه که چیکار باید بکنیم؟ راهی داره بدون صدور تک برگ نام وراث، به خریدار منتقل کنیم؟
امکانش هست به صورت وکالتی به خریدار واگذار کنیم و جز ارث ما محسوب نشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خریدار از طریق دادگاه به طرفیت وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد . سند انتقال از طریق اجرای احکام دادگاه بنام خریدار تنظیم بشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به تنظیم سند از طرف خریدار به طرفیت وراث مطرح گردد