مشاوره حقوقی رایگان - توقف عملیات اجرایی

سلام و عرض ارادت.
پدر اینجانب محجور هستند. همسر سوم پدر مرحومشان مهریه اش را به اجرا گذاشته است. و املاک شخصی پدر بنده را برای اجرای حکم مهریه ارزیابی و کارشناسی کردند. پدرم درخواست توقف عملیات اجرایی مهریه را به علت محجوریت دادند.
بدون جلسه رسیدگی. برایش حکم صادر شده است با این عنوان
جریان عملیات اجرایی تا زمان تحمیل مدلول دادنامه به محکوم علیه ادامه می یابد و امکان توقف عملیات اجرایی وجود ندارد مگر حکم قانون که در مانحن فیه هیچ یک از موارد مذکور در قانون وجود ندارد. عدم طرح دعوی مطابق مرارت قانونی مستند به ماده 2 قانون آیین دادرسی مدنی قرار عدم استماع دعوی صادر میشه. ظرف بیست روز قابل تجدید نظرخواهی است.
لطفاً راهنمایی کنید چرا با وجود محجوریت پدرم، تا تعیین قیم عملیات اجرایی متوقف نشده است.
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بحث محجوریت در مورد پرداخت دین مهریه راه ندارد. محجوریت در مورد معاملات شنیده میشود.