مشاوره حقوقی رایگان - حکم دفاع از خود چیه

سلام
بنده سرپرست خط تولید در کارخانه هستم و چند روز پیش یکی از پرسنل خط تولید قطعات رو نا مناسب داشت می چید و بنده بنا ب وظیفه ام بهش تذکر دادم .و یهو چکش برداشت سمت من حمله ور شد ...و منم برای دفاع از خودم حول دادم..و خورد زمین ...حالا شکایت کرده ک انگشتش شکسته ...هم شاهد عینی دارم هم دوربین ضبط کرده این درگیری را ....

پاسخ ها :

فریبا دهقانی

سرکار خانم فریبا دهقانی:

با سلام. دفاع باید شرایط خاصی داشته باشد تا عنوان دفاع مشروع معاف از مسولیت کیفری مدنظر قانون را به خود بگیرد از جمله ضرورت، تناسب،و..... لذا تشخیص مشروع بودن دفاع با قاضی میباشد در غیر اینصورت باید دیه فرد پرداخت گردد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دفاع مشروع از خود ثابت نشود منع تعقیب میشوید اما اگر هم نشود یک تا دو میلیون دیه دارد