مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام چند روز پیش یک موتور سوار با سرعت بالا از پشت زد به ماشین بنده کلی خودش جراحت دید و کلی ماشین بنده خسارت دیده بعد از کارای اداری و کلانتری کروکی تصادف اومد و موتوری مقصر صد درصد شده و اینکه خودش یا نماینده آیی از طرف دنبال کارو نگرفتن و شکواییه بنده رفته شورای حل اختلاف و اولین جلسه حضور رو برای 25 روزه دیگه تعیین کردن آیا من میتونم درخواست ترخیص ماشینمو بدم چون من کارم فقط با ماشین هستش میشه راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

فریبا دهقانی

سرکار خانم فریبا دهقانی:

با سلام. ابتدا از طریق دفاتر قضایی داددخواست تامین دلیل برای شورای حل اختلاف ارسال کنید تا کارشناسی بشه و بعد ترخیصش کنید.