مشاوره حقوقی رایگان - تصادف مالی و جرحی

سلام در تاریخ 2تیر ماه تصادف کردیم
هم خسارت مالی و جرحی داشتیم
طبق کروکی مقصر راننده مقابل شناخته شد .ماشین مقصر حدودا 1 تا 2ماه خریداری شده و به صورت قولنامه ایی هست کارت ماشین به اسم مالک قبلی و بیمه نامه به اسم مادر این آقا پسر که با ما تصادف کردن .
ما در تاریخ 13تامین دلیل گرفتیم و مبلغ خسارت مالی و افت ماشین برای ما کلا 81/330/000ت زدن در حالی که تعهد مالی بیمه ماشین مقصر 60/000/000ت .ما هر چی تماس میگیریم با این خانم که کارت ماشین و گواهینامه راننده مقصر بیارن بهانه تراشی میکنن .ما هم شکایت کردیم از بیمه گزار و راننده یعنی مادر و پسر .اگه من تامین خواسته بدم به نفع من هست و اینکه فردی بهم راهنمایی کرد گفتن از بیمه شکایت میکردی نه از بیمه گزار . آیا کار من تو شکایت اشتباه بود که از بیمه گزار شکایت کردم .به نظر شما من چکار باید انجام بدم .

پاسخ ها :

فریبا دهقانی

سرکار خانم فریبا دهقانی:

با سلام باید از شرکت بیمه و راننده مقصر شکایت کنید. ربطی به بیمه گزار ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خوب کاری کردی که هر سه شکایت کردی پیگیر باش