مشاوره حقوقی رایگان - سند خانه

سلام ببخشید یه سوالی دارم اگه میشه لطف کنید ممنون میشم ؟
من تک فرزندهستم خواهرم ندارم سه سال پیش پدرم فوت کرده و اونوقت سندخانه رابه اسم مادرکردم بعدفوت مادرم به من میرسددیگه این چیزخیلی منودرگیرکرد ؟چرا درگیرکردچون به گفته رفیقم به من گفت بعدفوت پدرم سندخانه رابه اسم مادرشده بعدفوت مادرش برادرمادرش خانه را گرفته آیا درست است؟ خیلی ممنون میشم جوابمو بدید

پاسخ ها :

فریبا دهقانی

سرکار خانم فریبا دهقانی:

با سلام. بعد از فوت مادر کلیه اموال ایشان به شما میرسد. زیرا برادر و خواهرهای ایشان در طبقه دوم ارث هستند و تا طبقه اول یعنی فرزندان باشند به آنها نمیرسد. فقط اگر پدربزرگ یا مادربزرگ داشته باشید( بعد از فوت مادر همچنان در قید حیات باشند.) به آنها نیز میرسد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وراث مادرتان. پدر و مادرش. همسر و فرزندانش خواهند بود