مشاوره حقوقی رایگان - دعوی

سلام من با شوهرم حرفم شده بود بعد برادر شوهرم بی دلیل منو خیابون کتک زده افتادم جدول پزشک قانونی هم دارم 2تا بازو هامو کبود و گردنم یک شاهد هم دارم که دیده منو با لگد زده توهین کرده بهم با شوهرم و دامادشون‌اومده بودن که منو به زور داشتن میبردن نمیرفتم‌ دستموگرفته‌بود که یهو بردارش‌ کتک زد به نظرتون‌اثبات میشه چون ادعا کردن ما کتک نزدیم ولی قران هست تو بیرون به من فش های خیلی بد که تو رو فلان کردم گفته منم میخام ثابت کنه

پاسخ ها :

فریبا دهقانی

سرکار خانم فریبا دهقانی:

با سلام. اگر شاهد داشته باشید به همراه سوگند شما قابل اثبات هست.ضمن اینکه درصدد این هم باشید که اگر در آن محل دوربین مداربسته ای وجود دارد فیلم آن را اخذ نمایید.