مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی قطعی

با سلام
بنده فرزند جانباز متوفی 35 درصد هستم. از سال 1395 به صورت پیمانی با مدرک کارشناسی ارشد به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای مشغول به خدمت شده ام. بر اساس بند ذ ماده 87 برنامه ششم توسعه تقاضای تبدیل وضعیت به رسمی قطعی داده ام. تا کنون پاسخی از دانشگاه دریافت ننموده ام.
سوال بنده این است که آیا بر اساس بند فوق تبدیل وضعیت به رسمی قطعی شامل بنده می شود یا خیر؟ به نظر شما برای احقاق حقوق خود به دیوان عدالت اداری شکایت نمایم یا خیر؟

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

سلام برای دریافت پاسخ دقیق به کانال قوانین شاهد در تلگرام مراجعه کنید
چنانچه در مطالب کانال پاسخ خود رانیافتید
از ادمین درخواست پاسخ بفرمایید راهنمایی دقیق مینمایند