مشاوره حقوقی رایگان - ساخت زمین شریکی

سلام
من و برادرم یک زمین شریکی خریدیم قبل از خرید توافق کردیم که بعد از ساخت طبقه اول مال من باشه.
الان برادرم میگه چون طبقه اول رو میخوای باید نیم دونگ بیشتر پول بذاری یا اگر سه دونگ سه دونگ باشیم باید حق ساخت طبقه بالا (یعنی طبقه سوم) رو به من بدی.
میخواستم بپرسم چنین چیزی در قانون هست؟
در کل من با توجه به توافقی که از قبل هم داشتیم الان برای اینکه طبقه اول رو میخوام باید چه امتیازاتی به شریکم بدم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،همه چیزبراساس توافق اعتباردارد،لذابرادرشمانمیتواندخارج چهارچوب زیاده خواهی کند.موفق باشید

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .در این مورد قانون حاکم همان توافق خودتان هست .اگر توافق شما به نحو مطلق و بدون قید وشرط بوده الان هم درست است.