مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خرید

سلام. بنده1 ماه پیش از نمایندگی یک ماشین صفر خریدم که به نام یک نفر بود بعد از 2 هفته وکالتش رو رفتم از نمایندگی گرفتم و رفتم تعویض پلاک کردم ولی سند قطعی نزدم و مسئول نمایندگی گفت که 20 روز بعد از تعویض پلاک خلافی پلاک قبلی رو میگیری و یک وکالت خرید خودرو رو به نام نفر قبلی میگیری بعد بیا نمایندگی. میگفت اینا چون زیاد ماشین خرید و فروش میکنن این کار رو باید انجام بدی. به نظر شما اینکار رو انجام بدم؟ اصلا با وکالت خرید چیکار میکنن؟

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
از نظر قانون و نیروی انتظامی برگ سبز خودرو سند رسمی خودرو محسوب میشود و وقتی شما اقدام به تعویض پلاک نمایید برگ سبز خودرو بنام شما صادر میگردد و مالک رسمی خودرو قانونا شما هستید لذا نیازی به اقدام اضافی دیگر نیست