مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با عرض سلام.
خانواده همسرم ، بعد از مريضی همسرم او را به خانه خودشون بردند تا حالش بهتر شود و من هم ٣ هفته رفتم انجا بودم بعد از اين مدت گفت ميخوام با برگرديم خانه خودمان گفتن نه. و مشكلات و درگيري ما شروع شد و من با بچه هام برگشتم منزل خودم ، بعد از ٥ ماه رفتم شكايت نفقه كردم. خانواده همسرم هم عليه من استشهاد جمع كردن كه گذاشته رفته و شوهرش را تنها گذاشته تا به من نفقه تعلق نگيره. در صورتي كه ما خونه مستقل داريم. ايا همچين چيزي ممكن است كه نفقه به من تعلق نگيره. در ضمن نفقه اين ٥ ماه دو تا فرزندم كه پدر خودم برايشان خرج كرده را ميتوانم بگيرم از همسرم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به شما نفقه تعلق می گیرد اگر بتوانید از خود دفاع کنید ونفقه بچه ها را هم می توانید بگیرید حتما با وکیل مشورت کنید تا به نتیجه برسید.