مشاوره حقوقی رایگان - طلاق عدم پرداخت نفقه

(همسرم 3سال نفقه پرداخت نکرده و قاضی محکوم کرده او را و مدارک کامل است و حتی نامه ی زندانش هم صادر گردیده یه جرم دیگه همزمان داشته که 20گرم مواد از نوع شیشه همراه داشته و الان نزدیک به 2ماه است که در حبس میباشد. ضمنا درمورد نفقه تو زمانی تعیین شده که به ایشان ابلاغ شد هیچ اعتراض و درخواستی نکرده. از شما تقاضا دارم راهنمایی جهت متن درخواست طلاق به قاضی) دعای خیر بدرقه ی راهتان باشد

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما به دادگاه مراجعه کنید و متن دادخواست طلاق را عریضه نویسی برایتان می نویسد.