مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زوجه

سلام
برادر من بعد از 18 سال به خاطر مشکل همسرش بچه دار نشده حالا که به خانمش گفته بچه میخواد خانمش خودکشی کرده و مجبور شدن ببرنش منزل پدرش
الان بخواد طلاق بده آیا حقو حقوقی از قبیل مهریه و نفقه هم باید بپردازه ؟
با توجه به اینکه مدارک پزشکی خانم موجوده
و مدارک خودکشی
واینکه خانم اصلا رضایت به ازدواج مجدد برادرم نمیده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متاسفانه آری
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
مگر زوجه ابرا کند.حتی المقدور توافقی اقدام کنند یا،......