مشاوره حقوقی رایگان - مهریه ابرا شده

باسلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز
ببخشید خانم بنده در دوران نامزدی بنا به دلایلی خواستن جدا بشن وهمه حق وحقوقشون ومثل تمام مهریه نفقه حق المثل و... رو ابرا کردن وهیچگونه ادعایی هم نداشتن و توسط یکی از اعضای خانواده خودشون به دفتر خونه مراجعه کردن وثبت شد و در عوض من هم حق طلاق بهشون دادم البته در دو سند متفاوت که هیچ شرطی درقبال کار صورت گرفته وجود ندارد حال بعد از چند ماه گفتن ک پشیمون هستن ومیان برا زندگی واومدن ولی بعد دوهفته از زندگی مشترک گفتن یا باید اون کاغذ رو باطل کنیم یا من زندگی نمیکنم منم هرجا رفتم گفتن چون ابرا شده قابل برگشت نیستش وایسون هم جهیزیه رو جمع کردن ورفتن خونه پدرشون الانم میگم برو طلاق بگیر متاسفانه نمیرن بنظرتون من چیکار باید بکنم؟ایا خودم درخواست طلاق بدم باید مهریه ونفقه و...بدم بهشون؟

پاسخ ها :

علیرضا پورحمزه

علیرضا پورحمزه :

سلام برای حق و حقوقی که ابرا کردن چیزی بهشون تعلق نمیگیره و لی برای حقوق آتیشون میتونن از شما مطالبه کنن مثل نفقه و اجرت المثل .
شما خودتون میتونید تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش بکنید و راسا طاق بدهید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
اگر مشمول شرط تنصیف نمیشوید خودتان اقدام کنید.

موفق باشید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
خودتون درخواست طلاق بدید و نیازی به پرداخت مبلغی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید درخواست طلاق بدهید و چون مهریه و سایر حقوق مالی خود را بخشیده چیزی به ایشان تعلق نمی گیرد به جز تنصیف دارایی شما که در زمان زوجیت بدست آورده اید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این اشتباهی بوده که خانم انجام داده است چرا که در اینجا شما می‌توانید طلاق دهید و چیزی به خانم پرداخت نکنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید و فقط تصنیف اموال مانده که قضات معمولا تصنیف کامل حکم نمیدهند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما می توانید اقدام به طلاق کنید و با توجه به سند ابراء مهریه جای نگرانی نیست لیکن نفقه و اجرت المثل را باید پرداخت کنید