مشاوره حقوقی رایگان - طلاق گرفتن و مهریه

سلام و درود
شوهرم خرداد 1401 درخواست طلاق یطرفه کردن و منزل اجاره ای رو ترک کردن رفتن شهر خودش کرمان منم شهر خودم خانوادم اجاره و مخارج منو دادن طبق پرونده ای که قبلا نفقه محکوم شده بود چند ماه بعدش نفقه گرفتم بعد حدود یسال ایشون طلاق ندادن خودم از فروردین امسال مهریه رو اجرا گذاشتم الانم3ماهه نفقه نداده وارد ماه چهار شده تو شورا گفته خونه گرفتم زندگی میکنم تعهدات هم گفته انجام میدم اما رفتم محل کارش من رو زد و گفت دروغ گفتم خونه نگرفتم دوتا دختر بچه از ازدواج سابقش داره و زن سابقش رو بخاطر خیانت طلاق داده ک نظر روانشناسی اینو ثبت کرده بود ایشون گل و ماری جوانا و بنگ رو داخل سیگار می‌ریزه بعنوان سیگاری مصرف می‌کنه آیا قابل اثبات هست برای مواد مخدر؟ و اینکه الان 15ماه شده من رو ترک کرده درخواست طلاق بدم موافقت می‌کنه قاضی چون ممکنه نفقه رو از ترس بهم بده؟ و بهم گفت حق نداری جایی سرکار بری راضی نیستم برت میگردونم ک‌وقت بخره
و اینکه رای مهریه من الان تو تجدیدنظر هست بعد 20روز اگر اعتراض بزنه حدودا چقدر زمان می‌بره تا من بتونم همون مبالغ توقیفی رو برداشت کنم چون تامین خواسته زدم ؟ اگر اعتراض نزنه چکار باید کنم ؟مهریه من 70سکه هست عندالمطالبه و ایشون حقوق ثابت حدود20ملیون داره گردش سالانه هم بالای180ملیون ماشینشم بنامش نیست و اموالی نداره مهریه چجوری میشه توروخدا بهم جواب بدید شرمنده که طومار نوشتم مجبور بودم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
باید پیگیری کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و